Lei møkkete og skitne toaletter?

Lei møkkete og skitne toaletter?

Over hele landet fortviler publikum over møkkete gjestetoaletter på bensinstasjoner, restauranter eller andre offentlige bygg i byer og langs landeveien. Manglende såpe og vann eller så og si ingen sanitære forhold i det hele tatt, er ofte det som kan møte deg som trengende bruker. Samtidig er flere tilbydere også leverandør av mat og drikke til kunder der de sanitære forholdene rett og slett er altfor dårlig.

Arild Jacobsen er daglig leder ved Parko AS i Kristiansand som er en «døgnåpen oase for bil og sjåfør». Han har gjort noe aktivt med denne problemstillingen og har inngått en ettårig oppfølgingsplan for å kunne tilby sine kunder byens reneste butikk og toalett.

Vårt BioDamp konsept gir Parko AS oppfølging hver måned med kontroll og desinfisering av WC, der vi steamer alle harde overflater som vegger, gulv og inventar i sanitærrom. Gulvene i butikken blir vasket med diamant pads og vinduer og inngangspartier er alltid rene. Alt dokumenteres i en årsplan levert fra Elite Service Partner.

Neste fase er å implementere BioDamp regelmessig også for mat & drikke avdelingen, samt øke komforten for gjestene med Cannon Hygieneprodukter på toalettene. Følg med og se hvordan vi løser fase to hos denne kunden etter sommeren.

Det er spennende med kunder som viser at man tar miljø og sanitær forhold til nye nivåer. Her trives vi og her vil vi handle. Vi ønsker Parko AS lykke til videre i sin satsing på rene og bakteriefrie lokaler.

Ønsker du nærmere informasjon om konseptet BioDamp finner du det på vår hjemmeside http://www.biodamp.no/.