Facility Management

Våre løsninger omfatter alle tjenester som er nødvendige for at en bygning eller et anlegg skal fungere optimalt.

Mat & Drikke

Vi tilbyr en komplett serveringstjeneste, hvor smak, sunnhet, variasjon og gode råvarer er satt i system.

Renhold

Vi har fagkompetansen som kreves for å levere renhold i samsvar med dine krav og forventninger. 

Eiendomsservice

Vi har lang erfaring med levering av tjenester til offentlig og privat sektor innen eiendomsmarkedet i Norge.

KONTAKT OSS

Drøftelse – 

0

Discussion – 

0

Omfattende byggvask hos Morrow Batteries

Høsten 2023 ble en viktig milepæl for det norske industri- og arbeidsmarkedet da Morrow Batteries åpnet den første av sine tre batterifabrikker, rett utenfor Arendal. Men, dette var bare starten på en historie som skulle utvikle en helt ny kompetanse innen byggvask for Insider Facility Solutions. 

I høst ble Insider utfordret til å levere en komplisert type renhold på Morrow sin batterifabrikk. Insider har i lang tid hatt et godt samarbeid med Veidekke, som er kontraktøren på Morrow sin fabrikk på Sørlandet. Veidekke tok derfor kontakt med Insider og hørte om de kunne tenke seg å ta på seg renholdsdelen av oppdraget.

Skryt og nye oppdrag

Utfordringen lå i at dette ikke var vanlig renhold. Renholdet som batterifabrikken har behov for stiller høye krav til presisjon, digital overvåkning av målinger og sikkerhet.

– Renholdet vi leverer til Morrow Batteries er det vi kaller for temporært arbeid, men det er ikke vanlig renholdsarbeid. Vi leverer en komplisert byggvask med INSTA-krav og strenge krav til digitale støvmålinger ved batterianlegget, forteller planlegger hos Insider Facility Solutions, Henrik Jakobsen.

Videre forklarer han at prosjektet har et høyt fokus på sikkerhet på alle områder, og at det innebærer omfattende bruk av liftutstyr, noe som kan gjøre det til et komplisert oppdrag.

Avdelingen i Arendal møtte utfordringen med entusiasme og tok raskt kontakt med naboregionen Telemark for å be om bistand. Dette regionale partnerskapet førte til imponerende resultater og svært fornøyde kunder. 

En foretrukken samarbeidspartner

Aksa Imran, assisterende anleggsleder for Veidekke, gir teamet til Insider ros for deres enestående innsats på batterifabrikken.

Frank Lillejord (anleggsleder, Veidekke Entreprenør), og Aksa Imran (assisterende anleggsleder, Veidekke Entreprenør).

– Jeg er veldig fornøyd med samarbeidet vårt med Gunda og Henrik fra Insider. For meg har Insider nå blitt en foretrukken samarbeidspartner. De har gjort en utrolig god jobb på batterifabrikken, forteller hun. 

En spesiell hyllest rettes mot prosjektleder i Insider, Christian Minetti.

– Hans ledelse og organisering av renholdere og oppgaver har vært avgjørende for prosjektets suksess, forteller Jacobsen.  

Et godt samarbeid

Jakobsen uttrykker stolthet ovenfor teamet som utfører det krevende byggrenholdet på batterifabrikken, og det gode arbeidet som legges ned. Videre forteller han at det er sjeldent å høre slike superlativer, men at det er veldig gøy å høre at Insider er den foretrukne samarbeidspartneren.  

Rosen og anerkjennelsen fra Veidekke og deres partnere, bekrefter den kontinuerlige dedikasjonen og profesjonaliteten som har vært gjeldende siden starten av prosjektet.

Men de positive komplimentene går ikke bare en vei. Jakobsen utrykker hvor bra samarbeidet har vært fra alle involverte parter. 

– Alt har vært utrolig ryddig og profesjonelt utført fra første dag. Alle er fleksible og har bidratt med tydelig kommunikasjon, noe som har gjort prosjektet mer oversiktlig, forteller han.  

Henrik Jakobsen (planlegger, Insider Facility Solutions), Øystein Sira (Senior Design Engineer, Morrow Batteries), Christian Minetti (prosjektleder, Insider Facility Solutions), og Rune Stalsberg (serviceleder, Insider Facility Solutions) 
Fra venstre: Henrik Jakobsen (planlegger, Insider FS), Øystein Sira (Senior Design Engineer, Morrow Batteries), Christian Minetti (prosjektleder, Insider FS), og Rune Stalsberg (serviceleder, Insider FS) 

For en suksess, det har det virkelig vært. I mars 2024 signerte Insider en kontrakt direkte med Morrow Batteries, etter en strålende anbefaling fra Veidekke.  

Selv om Insider nå tar over den direkte kontrakten for renholdet på fabrikken, er Veidekke en god samarbeidspartner som de i fremtiden håper å få jobbe mer med. 

Tags:

Frida Moen

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Flere artikkler