
Good Habit
Kitchen
GOOD HABIT KITCHEN skal inspirere til gode vaner og et godt kosthold. Gjennom å servere GOOD mat og tilby gjestene en GOOD møteplass.
Kjærlighet til god mat

GOOD HABIT KITCHEN er en personalrestaurant som tilbyr spennende, næringsrik mat. Vi ønsker å inspirere til grønne valg med høy fokus på kvalitet, basert på fantastiske råvarer fra våre lokale produsenter. Våre dedikerte kokker tilstreber seg å servere smaksrik hjemmelaget mat og å minske matsvinn gjennom å utnytte hele råvaren.
Lunsjpausen skal være en god møteplass for alle brukere. Konseptet er skalerbart, men egner seg spesielt godt for større bygg.



Menytilbudet
GOOD HABIT KITCHEN tilbyr en buffetløsning med fokus på kortreiste og sesongbaserte råvarer. Menyen er basert på spesialutviklede oppskrifter som sikrer nye smaker hver uke. Utvalget inneholder en varmrett, suppe, påsmurt og dagens salat i tillegg til salat- og brød buffet.
Møte- & overtidsmat
Vår møtematsmeny tilbyr næringsrik mat med fokus på kvalitet og gode råvarer. Vi tilbyr en sesongskiftende & variert menypakke som gir påfyll & energi til enhver møteanledning. Vårt ønske om å holde matsvinnet nede gir deg mulighet for å bestille dagens restemat for sene arbeidstimer.
Bestillings & betalingsapp
GOOD HABIT KITCHEN kommer med en egen betaling- & bestillingsapp, som gir brukerene mange fordeler. Med menyoversikt og merking av allergener & næringsinnhold, nestilling av møte- og overtidsmat, oversikt over aktiviteter og kampanjer, samt enkel lunsjregistrering.
Aktiviteter i kantinen
Gjennom året gjennomføres aktiviteter i kantinen med fokus på ”bærekraft & surprise”. Vi inkluderer overraskelsesretter og små kulinariske sprell som fremmer bærekraftige verdier b.l.a. ved å utvikle oppskrifter som utnytter hele råvaren, gjenbruk av rester, preservering og innføre systemer for overskuddsmat.
Kioskløsning
Vendingmaskiner med snacks og mellommåltid, kioskautomater eller kjøleskap for restemat og overtidsmat – mulighetene er mange, og medarbeiderne dine kan lett handle når de vil.
Matfilosofi
Vår matfilosofi handler om 4 nøkkelprinsipper:
• Kvalitet |
• Innovasjon |
• Variasjon |
• Bærekraft |

Fremme grønne valg
Et sentralt fokus i våre matkonsepter er å sikre at kantinene som drives av virksomheten er bærekraftige, samtidig som det legges til rette for at kundene enkelt kan ta sunne valg.
Nudging prinsippet
Ved å bruke små uformelle virkemidler ønsker vi å påvirke våre kunders adferd i en helseriktig retning.


Bærekraftig matproduksjon
I matleveransene til Insider Facility Solutions blir miljøhensyn prioritert og nøye overvåket gjennom egne krav basert på Svanemerkets kriterier. I tråd med innledende miljømål har virksomheten implementert prosedyrer for CO2-merking av alle menyer, i tillegg til digital dokumentasjon av matsvinn.