Har din lunsjordning
gått ut på dato?
Øk trivselen med et av våre fristende kantinekonspter!

Hos Insider er kantinen mer enn bare et sted for lunsj – det er en sentral del av arbeidshverdagen, der smak, sunnhet og matglede møtes. Med tre nøye utviklede konsepter, tilpasset ulike behov og antall bespisende, skaper vi kantiner som inspirerer. Vi legger stor vekt på å gjøre kantinen til et sted der ansatte trives, og der bærekraft står og trivsel står i sentrum. Med et hjerte for gode miljøer forvandler vi kantiner til møteplasser preget av smak, fellesskap og kvalitet. 

Vi har et sterkt engasjement for etisk og bærekraftig matproduksjon. Ved å prioritere kortreise råvarer og forvalte dem med omtanke, bidrar vi til å støtte lokale produsenter og redusere miljøbelastningen – uten at det går på bekostning av smaken.  

Våre kantinekonsepter

Good Habit kitchen

Good Habit kitchen er en personalrestaurant som tilbyr spennende, næringsrik mat som skal inspirere til grønne valg med høyt fokus på kvalitet, gode sesongbaserte råvarer og bærekraft. Konseptet er godt egnet for større bygg.

Munchery.

Munchery tilbyr skikkelig digg, ekte & hjemmelaget mat. Menyen er basert på sesongens mest fristende råvarer, krydret med små munchy surprises og god variasjon. ”Less is more” – litt mindre utvalg, men med høy kvalitet.

Smart:Service

Smart:Service gir deg en kombinert lunsj- og renholdsløsning – perfekt for små og mellomstore bedrifter. Du får én dedikert kontaktperson for begge tjenester, som gir deg enklere oppfølging og lavere kostnader. En smart løsning for en mer effektiv hverdag.

Tilleggstjenester Mat & Drikke

Våre tilleggstjenester legger
til rette for at din arbeidshverdag
skal være enkel og effektiv.

$

   Møtemat

   Kioskdrift

  Kaffebar

  Fruktleveranser

  Vendingmaskiner

Kantine ikon
Ønsker du at vi kontakter deg
om en ny kantineløsning?
Fyll ut, så tar din lokale leverandør kontakt med deg.

Bærekraftig kantine

   100% fri for rødlistet sjømat

Vi har lenge vært stolte av å tilby kantiner helt fri for rødlistet sjømat. Dette sikrer ikke bare sunne og etiske matvalg for våre gjester, men støtter også bærekraftige fiskepraksiser og bidrar til å bevare havets økosystem.  

   Redusert bruk av palmeolje

Siden 2013 har vi arbeidet med leverandører fro å redusere bruken av palmeolje der det er mulig. Enkelte merkevarer bruker fortsatt palmeolje, og slike produkter kan i sjeldne tilfeller forekomme i våre kantiner.

 Skalldyr bærer godkjente sertifiseringer

Alle skalldyrsprodukter i våre kantiner er sertifisert med MSC, ASC eller GAP. Disse sertifiseringene sikrer at skalldyrene kommer fra miljøvennlige og ansvarlige kilder som oppfyller strenge krav til kvalitet, dyrevelferd og ressursforvaltning.  

 100% egg fra norske frittgående høns 

Vi har lenge vært stolte av å tilby kantiner helt fri for rødlistet sjømat. Dette sikrer ikke bare sunne og etiske matvalg for våre gjester, men støtter også bærekraftige fiskepraksiser og bidrar til å bevare havets økosystem.