Munchery

Et matkonsept hvor
”less is more”
– med litt mindre utvalg men med høy kvalitet.

SIMPLE – TASTY – FOOD!

 

 

Munchery er et moderne og tidsriktig lunsjkonsept som fungerer perfekt for mellomstore bygg. Et sted med hyggelig atmosfære og en møteplass som gir deg akkurat det påfyllet du trenger for resten av arbeidsdagen.

Munchery tilbyr en buffetløsning som gir lett tilgjengelig & mettende mat, men samtidig gir en opplevelse av stor variasjon i tilbudet. Skikkelig god, hjemmelaget & bærekraftig mat med fokus på enkle råvarer i sesong og daglige overraskelser. Kantinen skal være en møteplass med varm cafe-look. En mix mellom bistro & food-truck.

   Menytilbudet

Munchery tilbyr en buffet med skikkelig digg, ekte & hjemmelaget mat. Menyen er basert på sesongens mest fristende råvarer, krydret med små munchy surprises og god variasjon. ”Less is more” – litt mindre utvalg, men med høy kvalitet.

   Møte- & overtidsmat

Vår møtematsmeny tilbyr næringsrik mat med fokus på kvalitet og gode råvarer. Vi tilbyr en sesongskiftende & variert menypakke som gir påfyll & energi til enhver møteanledning. Vårt ønske om å holde matsvinnet nede gir deg mulighet for å bestille dagens restemat for sene arbeidstimer.

   Bestillings & betalingsapp

Munchery kommer med en egen betaling- & bestillingsapp, som gir brukerne mange fordeler.

Med menyoversikt og merking av allergener & næringsinnhold, bestilling av møte- og overtidsmat, oversikt over aktiviteter og kampanjer, samt enkel lunsjregistrering.

  Aktiviteter i kantinen

Gjennom året gjennomføres aktiviteter i kantinen med fokus på ”bærekraft & surprise”. Vi inkluderer overraskelsesretter og små kulinariske sprell som fremmer bærekraftige verdier b.l.a. ved å utvikle oppskrifter som utnytter hele råvaren, gjenbruk av rester, preservering og innføre systemer for overskuddsmat.

 Kioskløsning

Vendingmaskiner med snacks og mellommåltid, kioskautomater eller kjøleskap for restemat og overtidsmat – mulighetene er mange, og medarbeiderne dine kan lett handle når de vil.

  Matfilosofi

Vår matfilosofi handler om 4 nøkkelprinsipper:

• Kvalitet

• Innovasjon

• Variasjon

• Bærekraft

Fremme grønne valg

Et sentralt fokus i våre matkonsepter er å sikre at kantinene som drives av virksomheten er bærekraftige, samtidig som det legges til rette for at kundene enkelt kan ta sunne valg.

Nudging prinsippet

Dette gjennomføres ved å bruke små uformelle virkemidler fordi vi ønsker å påvirke våre kunders adferd i en positiv og helsefremmende retning.

Svanemerket

I matleveransene til Insider Facility Solutions blir miljøhensyn prioritert og nøye overvåket gjennom egne krav basert på Svanemerkets kriterier. I tråd med innledende miljømål har virksomheten implementert prosedyrer for CO2-merking av alle menyer, i tillegg til digital dokumentasjon av matsvinn.

Noe annet

Dette gjennomføres ved å bruke små uformelle virkemidler fordi vi ønsker å påvirke våre kunders adferd i en helsefremmende retning.

Bli en del av vårt team

Vil du være med å skape en matopplevelse på jobb? Vårt Munchery-konsept handler om færre valg, men større smak – bli med på å løfte kantinehverdagen med hjemmelaget, råvarebasert mat og overraskende smaksopplevelser!

Vi er et superbra team som nå trenger flere engasjerte medarbeidere til våre spennende matkonsepter.

Interessert i våre matkonsepter?

Enten du har lyst på hjemmelagde lunsjer med Munchery, bærekraftig nytelse fra Good Habit eller smarte kantineløsninger med Smartservice – vi vil høre fra deg!

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.