
Munchery
Et matkonsept hvor
”less is more”
– med litt mindre utvalg men med høy kvalitet.
SIMPLE – TASTY – FOOD!

Munchery er et moderne og fleksibelt lunsjkonsept, skreddersydd for mellomstore bygg – og enkelt å skalere etter behov. Et sted med hyggelig atmosfære og en møteplass som gir deg akkurat det påfyllet du trenger for resten av arbeidsdagen.
Munchery tilbyr en buffetløsning som gir lett tilgjengelig & mettende mat, men samtidig gir en opplevelse av stor variasjon i tilbudet. Skikkelig god, hjemmelaget & bærekraftig mat med fokus på enkle råvarer i sesong og daglige overraskelser. Kantinen skal være en møteplass med varm cafe-look. En mix mellom bistro & food-truck.



Menytilbudet
Munchery tilbyr en buffet med skikkelig digg, ekte & hjemmelaget mat. Menyen er basert på sesongens mest fristende råvarer, krydret med små munchy surprises og god variasjon. ”Less is more” – litt mindre utvalg, men med høy kvalitet.
Møte- & overtidsmat
Vår møtematsmeny tilbyr næringsrik mat med fokus på kvalitet og gode råvarer. Vi tilbyr en sesongskiftende & variert menypakke som gir påfyll & energi til enhver møteanledning. Vårt ønske om å holde matsvinnet nede gir deg mulighet for å bestille dagens restemat for sene arbeidstimer.
Bestillings & betalingsapp
Munchery kommer med en egen betaling- & bestillingsapp, som gir brukerne mange fordeler.
Med menyoversikt og merking av allergener & næringsinnhold, bestilling av møte- og overtidsmat, oversikt over aktiviteter og kampanjer, samt enkel lunsjregistrering.
Aktiviteter i kantinen
Gjennom året gjennomføres aktiviteter i kantinen med fokus på ”bærekraft & surprise”. Vi inkluderer overraskelsesretter og små kulinariske sprell som fremmer bærekraftige verdier b.l.a. ved å utvikle oppskrifter som utnytter hele råvaren, gjenbruk av rester, preservering og innføre systemer for overskuddsmat.
Kioskløsning
Vendingmaskiner med snacks og mellommåltid, kioskautomater eller kjøleskap for restemat og overtidsmat – mulighetene er mange, og medarbeiderne dine kan lett handle når de vil.
Matfilosofi
Vår matfilosofi handler om 4 nøkkelprinsipper:
• Kvalitet |
• Innovasjon |
• Variasjon |
• Bærekraft |

Fremme grønne valg
Et sentralt fokus i våre matkonsepter er å sikre at kantinene som drives av virksomheten er bærekraftige, samtidig som det legges til rette for at kundene enkelt kan ta sunne valg.
Nudging prinsippet
Ved å bruke små uformelle virkemidler ønsker vi å påvirke våre kunders adferd i en helseriktig retning.


Bærekraftig matproduksjon
I matleveransene til Insider Facility Solutions blir miljøhensyn prioritert og nøye overvåket gjennom egne krav basert på Svanemerkets kriterier. I tråd med innledende miljømål har virksomheten implementert prosedyrer for CO2-merking av alle menyer, i tillegg til digital dokumentasjon av matsvinn.