
Ren
Matglede
Ren Matglede
– hverdagens høydepunkt med smak, kvalitet og personlig service.

Ren Matglede er en klassisk og fleksibel kantineløsning som tilpasses hver enkelt kundes behov, brukerne av kantinen og lokalene. Konseptet er skalerbart og utviklet med fokus på smak, variasjon og høy kvalitet – alltid basert på gode råvarer og med gjestens trivsel i sentrum. Gjennom personlig service, en dynamisk meny og fokus på gode matopplevelser hver dag, skaper vi et serveringskonsept som kombinerer profesjonalitet med ekte matglede.
Serveringstilbudet inneholder et bredt utvalg av varmretter med en variasjon av fisk, salatbar, brød og pålegg. Alt tilpasset den enkelte kunde og brukerne av kantinen.



Menytilbudet
“Ren Matglede” tilbyr en klassisk buffetløsning med fokus på smak, kvalitet og trivsel. Konseptet er fleksibelt og tilpasses kundens behov, brukerne av kantinen samt lokalene. Menyen varierer fra uke til uke og inkluderer varmretter med fisk og kjøtt, suppe, salatbar, brød og pålegg – basert på gode råvarer og personlig service.
Møte- & overtidsmat
Vår møtematsmeny tilbyr næringsrik mat med fokus på kvalitet og gode råvarer. Vi tilbyr en sesongskiftende & variert menypakke som gir påfyll & energi til enhver møteanledning. Vårt ønske om å holde matsvinnet nede gir deg mulighet for å bestille dagens restemat for sene arbeidstimer.
Bestillings & betalingsapp
Ren Matglede kommer med en egen betaling- & bestillingsapp, som gir brukerene mange fordeler.
Med menyoversikt og merking av allergener & næringsinnhold, bestilling av møte- og overtidsmat, oversikt over aktiviteter og kampanjer, samt enkel lunsjregistrering.
Aktiviteter i kantinen
Gjennom året skaper vi liv i kantinen med temadager, sesongbaserte menyer og bærekraftige initiativer som Grønne fristelser. Vi setter fokus på miljø og variasjon – med alt fra lokale råvarer til plantebaserte alternativer som inspirerer til gode matvalg.
Kioskløsning
Vendingmaskiner med snacks og mellommåltid, kioskautomater eller kjøleskap for restemat og overtidsmat – mulighetene er mange, og medarbeiderne dine kan lett handle når de vil.
Matfilosofi
Vår matfilosofi handler om 4 nøkkelprinsipper:
• Kvalitet |
• Innovasjon |
• Variasjon |
• Bærekraft |

Fremme grønne valg
Et sentralt fokus i våre matkonsepter er å sikre at kantinene som drives av virksomheten er bærekraftige, samtidig som det legges til rette for at kundene enkelt kan ta sunne valg.
Nudging prinsippet
Ved å bruke små uformelle virkemidler ønsker vi å påvirke våre kunders adferd i en helseriktig retning.


Bærekraftig matproduksjon
I matleveransene til Insider Facility Solutions blir miljøhensyn prioritert og nøye overvåket gjennom egne krav basert på Svanemerkets kriterier. I tråd med innledende miljømål har virksomheten implementert prosedyrer for CO2-merking av alle menyer, i tillegg til digital dokumentasjon av matsvinn.