Smart:Service

Et konsept hvor du får lunsj & renhold i én smart

løsning. God hjemmelaget mat med enkel tilberedning og servering.

Smart ikke sant? 

Konseptet SMART:SERVICE inneholder tjenestene SMART:MEAL og SMART:CLEAN som begge bidrar til en god og ryddig arbeidshverdag. SMART:SERVICE er perfekt for mindre bedrifter med alt fra 15-70 ansatte, som kunne tenke seg en enkel, men god lunsjservering.

Kantinen legger vekt på bærekraftige råvarer og matrygghet i alle ledd av matproduksjonen. Her kan du være sikker på at du får gode hjemmelagede retter – både for deg og miljøet.

Med dette konseptet får du én dedikert kontaktperson for begge tjenestene, noe som frigjør tid og interne ressurser.

   Menytilbudet

SMART:MEAL er fleksibelt og kan tilpasses, slik at for eksempel suppe kan serveres på utvalgte dager, mens varmretter tilbyr resten av uken. Salat og brødvare er tilgjengelig alle dager, og på fredager venter en ekstra glede med ferske vafler og spennende tilbehør. Enkle, gode og mettende retter som endres fra uke til uke.

   To tjenester, ett kontaktpunkt

Våre dyktige ansatte veksel mellom SMART:MEAL og SMART:CLEAN i løpet av dagen, slik at din bedrift får sømløs service på begge områder.

Gjennom SMART:SERVICE ønsker vi å forenkle hverdagen for bedrifter som ønsker et profesjonelt og bærekraftig tjenestetilbud.

   Renhold

SMART:CLEAN holder dine lokaler rent og ryddig utenom kantinens åpningstider. En Svanemerket renholdstjeneste som bruker en innovativ maskinpark for optimal effektivitet. Gjennom vår digitale kundeportal kan tjenestene enkelt følges opp, med oversikt over oppgaver og avvikshåndtering.

   Bærekraftig & trygg lunsjordning

Smart:Service kombinerer Svanemerket renhold og bærekraftige råvarer med strenge IK-MAT-standarder og digitale verktøy som eSmiley. Dette sikrer både minimalt miljøavtrykk og trygg, hygienisk mat, med full oversikt og dokumentasjon i alle ledd av matproduksjonen.

  Kioskløsning

Vendingmaskiner med snacks og mellommåltid, kioskautomater eller kjøleskap for restemat og overtidsmat – mulighetene er mange, og medarbeiderne dine kan lett handle når de vil.

  Matfilosofi

Vår matfilosofi handler om 4 nøkkelprinsipper:

• Kvalitet

• Innovasjon

• Variasjon

• Bærekraft

Fremme grønne valg

Et sentralt fokus i våre matkonsepter er å sikre at kantinene som drives av virksomheten er bærekraftige, samtidig som det legges til rette for at kundene enkelt kan ta sunne valg.

Nudging prinsippet

Dette gjennomføres ved å bruke små uformelle virkemidler fordi vi ønsker å påvirke våre kunders adferd i en positiv og helsefremmende retning.

Svanemerket

I matleveransene til Insider Facility Solutions blir miljøhensyn prioritert og nøye overvåket gjennom egne krav basert på Svanemerkets kriterier. I tråd med innledende miljømål har virksomheten implementert prosedyrer for CO2-merking av alle menyer, i tillegg til digital dokumentasjon av matsvinn.

Noe annet

Dette gjennomføres ved å bruke små uformelle virkemidler ønsker vi å påvirke våre kunders adferd i en helseriktig retning.

Bli en del av vårt team

Vil du være med å skape en matopplevelse på jobb? Vårt Munchery-konsept handler om færre valg, men større smak – bli med på å løfte kantinehverdagen med hjemmelaget, råvarebasert mat og overraskende smaksopplevelser!

Vi er et superbra team som nå trenger flere engasjerte medarbeidere til våre spennende matkonsepter.

Interessert i våre matkonsepter?

Enten du har lyst på hjemmelagde lunsjer med Munchery, bærekraftig nytelse fra Good Habit eller smarte kantineløsninger med Smartservice – vi vil høre fra deg!

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.