Facility Management

Våre løsninger omfatter alle tjenester som er nødvendige for at en bygning eller et anlegg skal fungere optimalt.

Mat & Drikke

Vi tilbyr en komplett serveringstjeneste, hvor smak, sunnhet, variasjon og gode råvarer er satt i system.

Renhold

Vi har fagkompetansen som kreves for å levere renhold i samsvar med dine krav og forventninger. 

Eiendomsservice

Vi har lang erfaring med levering av tjenester til offentlig og privat sektor innen eiendomsmarkedet i Norge.

KONTAKT OSS

Drøftelse – 

0

Discussion – 

0

Bransjeavtale for reduksjon av matsvinn

Vi fortsetter kampen mot overflødig mat gjennom bransjeavtalen om reduksjon av matsvinn.

For Insider Facility Solutions representerer denne avtalen ikke bare et papir med forpliktelser. Det representerer også mulighet til å bidra til et bransje-omspennende prosjekt for å kaste mindre mat.

Bærekraft er ikke lenger bare en teknisk term, det har utviklet seg til å bli et imperativ for bedrifter. Gjennom initiativet fra klima- og miljødepartementer har matsvinn i Norge blitt et av hovedfokusene i bransjen.

Bærekraftsåret 2024

De siste årene er det mye som har skjedd innen bærekraft og miljø når det kommer til service bransjen. Økt fokus på bærekraftige valg, og valg av lokal eller kortreiste matprodukter er nå store temaer i næringslivet. Kanskje spesielt for de virksomheten som daglig jobber med å produsere og servere mat.

Vi i Insider Facility Solutions ønsker å nå målet om 50% reduksjon av matvinn i Norge innen 2030. Det er derfor vi i løpet av 2024 kommer med flere spennende konsepter og tiltak som skal bidra til å oppnå målene vi har satt oss.

Hva går egentlig avtalen ut på?

Det ultimate målet med avtalen er intet mindre enn å redusere bransjens matsvinn med 50% innen 2030.

Dette er er i tråd med FNs 17 forskjellige bærekraftsmål og innebærer at alle bedrifter som håndterer mat, selv må gå inn for å kutte sitt eget svinn med 50%.

Vi er stolte over å være en del av de så langt 127 bedriftene som har valgt å skrive under på avtalen.

“Bransjeavtalens formål er å samarbeide om å fremme bedre utnyttelse av ressurser og råstoff gjennom forebygging og reduksjon av matsvinn i hele matkjeden. Bedrifter som undertegner tilslutningserklæringen, forplikter seg til å bidra i arbeidet med å redusere matsvinn.”

–Klima- og miljødepartementet

Så, er du klar for å bli med oss på denne reisen med å redusere matsvinn i Norge?

Frida Moen

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Flere artikkler