Facility Management

Våre løsninger omfatter alle tjenester som er nødvendige for at en bygning eller et anlegg skal fungere optimalt.

Mat & Drikke

Vi tilbyr en komplett serveringstjeneste, hvor smak, sunnhet, variasjon og gode råvarer er satt i system.

Renhold

Vi har fagkompetansen som kreves for å levere renhold i samsvar med dine krav og forventninger. 

Eiendomsservice

Vi har lang erfaring med levering av tjenester til offentlig og privat sektor innen eiendomsmarkedet i Norge.

KONTAKT OSS

Drøftelse – 

0

Discussion – 

0

En ny fase etter over 20 år i Insider 

Etter over to tiår i virksomheten, hvorav de siste årene som driftscontroller i Rogaland, går Arvid Orre nå av med pensjon. Han begynte sin karriere i bransjen i Argus tilbake i 2003, som senere ble oppkjøpt av Insider Facility Solutions.

– Jeg føler meg ikke som 70, mer som en 40-åring, sier han humoristisk om sin nye livsfase.

Orre har hatt flere spennende roller i selskapet, inkludert regionssjef for Vestland og Rogaland. Flere av hans nærmeste kollegaer forteller at det kommer til å bli rart å ikke se Orre regelmessig i arbeidshverdagen.  

– Det er trist at han skal gå av med pensjon, han er så fryktelig dyktig i det han gjør. Det kommer til å bli et savn, forteller Ester Vetrhus, avdelingsleder for avdeling 80, som har jobbet tett med Orre i over 15 år.  

Orre reflekterer positivt over sin tid hos Insider. Dette inkluderer suksessene i avdeling Rogaland, og spennende utenlandsturer som har bidratt til nye erfaringer og opplevelser.

– En gang var vi på en messe i Amerika. Roger Tveide hadde leid bil, så vi kjørte rundt og fikk se både Las Vegas og Hollywood, forteller han. 

Selv om Orre ser tilbake på en spennende karriere hos Insider Facility Solutions, ser han frem til den nye hverdagen som venter.

– Det er trist å måtte gå av, men slik er livet. Så lenge helsen holder, skal man ikke klage, og jeg er sikker på at jeg kommer til å se flere av dere jevnlig, avslutter han med et smil.

Insider Facility Solutions ønsker Arvid lykke til i sin nye pensjonisttilværelse, og håper han fra tid til annen kommer innom for en kopp kaffe!

Tags:

Frida Moen

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Flere artikkler