Facility Management

Våre løsninger omfatter alle tjenester som er nødvendige for at en bygning eller et anlegg skal fungere optimalt.

Mat & Drikke

Vi tilbyr en komplett serveringstjeneste, hvor smak, sunnhet, variasjon og gode råvarer er satt i system.

Renhold

Vi har fagkompetansen som kreves for å levere renhold i samsvar med dine krav og forventninger. 

Eiendomsservice

Vi har lang erfaring med levering av tjenester til offentlig og privat sektor innen eiendomsmarkedet i Norge.

KONTAKT OSS

Drøftelse – 

0

Discussion – 

0

Takk for et flott 2023!

2023 har vært et spennende og utfordrende år for oss i Insider. Det er vanskelige tider i verden med flere kriger og konflikter, økonomisk usikkerhet gjennom renteøkninger, inflasjon og lav kronekurs. Disse hendelsene og usikkerhetene har bidratt til blant annet økt prispress i markedet, som igjen har ført til et økt fokus på optimalisering og effektivisering av bedriften.

Fjoråret var et år preget av flere omstillinger og reorganiseringer innad i virksomheten. Et resultat av dette er blant annet at det 1. januar i år ble innført en ny organisasjonsstruktur, hvor vi nå kan ønske velkommen til tre nye regionsdirektører. Det ble i tillegg satt i gang en reorganisering av salg- og markedsavdelingen, hvor vi nå har fått på plass ansatte med spesialistkompetanse innen sine fagfelt. I fjor lanserte vi også våre nye verdier. Menneskelig – Solid – Nysgjerrig, som vi vil sette fokus på i ulike sammenhenger fremover.

I november var det 40 år siden Insider Facility Solutions – da Elite Service Partner – ble etablert av Steinar Myklebust. Det har vært en spennende reise så langt, og vi ser frem til fortsettelsen!

Startskuddet for 2024 er for lengst sluppet, og vi ser frem til et nytt år fylt med positivitet, utvikling, digitalisering og vekst. Ikke minst blir 2024 året hvor vi for fullt satser på bærekraft. I løpet av januar har vi allerede satt sammen en bærekraftspolicy som virksomheten skal følge i tiden fremover.

Tusen takk for den gode jobben dere gjør der ute, og for at dere forsetter å stå på hver dag!

Ønsker alle et fantastisk 2024!

Hilsen,

Roger Tveide, Administrerende direktør.

Tags:

Frida Moen

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Flere artikkler