Facility Management

Våre løsninger omfatter alle tjenester som er nødvendige for at en bygning eller et anlegg skal fungere optimalt.

Mat & Drikke

Vi tilbyr en komplett serveringstjeneste, hvor smak, sunnhet, variasjon og gode råvarer er satt i system.

Renhold

Vi har fagkompetansen som kreves for å levere renhold i samsvar med dine krav og forventninger. 

Eiendomsservice

Vi har lang erfaring med levering av tjenester til offentlig og privat sektor innen eiendomsmarkedet i Norge.

KONTAKT OSS

Drøftelse – 

0

Discussion – 

0

Ledersamling på Høvik

Lederne i Insider Facility Solutions samlet seg nylig til en todagers samling på hovedkontoret på Høvik, hvor ledere fra ulike avdelinger var til stede. Samlingen som ble arrangert den 26. og 27. Juni, hadde fokus på status fra ulike avdelinger samt fremtidige forbedringsprosjekter.  

LUNSJ: Smakfullt måltid tilberedt av Marius Tilje. Her sammen med Roger Tveide.

Samlingen startet med en lunsj laget av vår egen konsept- og fagansvarlig for mat og drikke, Marius Tilje, som ga en flott start på samlingen. Etter lunsjen gikk ettermiddagen til faglige diskusjoner og gruppearbeid.

Kvelden ble avrundet med en aperitiff og en nydelig middag tilberedt av administrerende direktør Roger Tveide, med bistand fra Hege Wilsbeck, Lene Jæger og Marius Tilje. 

GODE HJELPERE: Direktør Drift, Hege Wilsbeck og HMS koordinator, Lene Jæger fikk prøvd seg i rollene som kantinemedarbeidere.

Etter middagen fortsatte kvelden med mingling, og felles aktiviteter som fremmet samarbeid og nettverksbygging. Dag to var fylt med faglige diskusjoner og informasjonsdeling. 

Samlingen var en suksess og bidro til styrket samarbeid, nye ideer og en tydelig retning for fremtidige prosjekter og forbedringer. Samlingen viste hvor viktig det er med jevnlige møter hvor ledere kan dele innsikt og sammen legge grunnlaget for en suksessfull fremtid. 

Tags:

Frida Moen

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Flere artikkler