Facility Management

Våre løsninger omfatter alle tjenester som er nødvendige for at en bygning eller et anlegg skal fungere optimalt.

Mat & Drikke

Vi tilbyr en komplett serveringstjeneste, hvor smak, sunnhet, variasjon og gode råvarer er satt i system.

Renhold

Vi har fagkompetansen som kreves for å levere renhold i samsvar med dine krav og forventninger. 

Eiendomsservice

Vi har lang erfaring med levering av tjenester til offentlig og privat sektor innen eiendomsmarkedet i Norge.

KONTAKT OSS

Drøftelse – 

0

Discussion – 

0

Renholderns dag 2023

Renholdernes verdifulle bidrag 

Uavhengig av om det er pandemi eller ikke, så forsetter renhold å være en kritisk funksjon som bidrar til å holde sykdom og smitte i samfunnet nede.  

Renhold er en av våre viktigste funksjoner og er grunnleggende for å holde samfunnet i gang, sier Hege Wilsbeck Direktør Renhold hos Insider Facility Solutions.  

Det er ingen tvil om at befolkningen de siste årene virkelig har lært å sette pris på renholdsarbeidere og den viktige jobben de utfører hver dag – og natt.  

Litt stas 

For å kunne utføre disse oppgavene på best mulig måte er det viktig med engasjerte og motiverte ansatte med sterk kompetanse.  

Av nettopp denne grunn, har Insider Facility Solutions valgt å sette et større fokus på fagutdanning ved å gi våre ansatte en tilrettelagt mulighet for å gjennomføre fagbrevet.  

Hilde Otterstad Hove har jobbet som renholder hos oss siden i fjor sommer. Hun er en av mange som har vært med på å ta fagprøven denne høsten, og for bare en uke siden gikk en drøm i oppfyllelse da hun endelig besto fagprøven i renhold.

Grunnen til at jeg har valgt å ta et fagbrev, er at det er noe jeg har jobbet hardt mot og noe jeg har ønsket meg lenge. Det å kunne få ta fagbrev i renholdsoperatørfaget er litt stas, tilsvarende er det å ha kompetanse innen det man jobber med, forteller Hilde.  

Økende interesse 

Basert på antall forespørsler fra ansatte, oppleves det som at det er en økende interesse for kompetanseheving innen renhold. På bakgrunn av dette har vi derfor et tett samarbeid med blant annet Kompetansehuset Noe i forbindelse med norskopplæring og fagbrev.  

Kompetansehuset Neo kartlegger alle deltakere før oppstart, slik at man er sikre på at norsknivå og motivasjon er god nok for å starte på dette tilbudet, forklarer Anita Wilberg, Rådgiver HMSK i Insider Facility Solutions.  

Hun forteller videre at de deltakerne som møter kravene får mulighet til å gå på forberedende kurs, for å ta både den teoretiske og den praktiske prøven knyttet til fagbrev som renholdsoperatør. 

Selv vår egen direktør for renhold satt seg selv ned med teori og pensum for en tid tilbake 

Jeg tok selv fagbrevteorien for et par år siden. Det ga meg verdifull innsikt i hva som kreves. Jeg anbefaler alle renholdere som har mulighet til å vurdere dette, sier Wilsbeck oppmuntrende. 

Tags:

Stig Halland

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Flere artikkler