Facility Management

Våre løsninger omfatter alle tjenester som er nødvendige for at en bygning eller et anlegg skal fungere optimalt.

Mat & Drikke

Vi tilbyr en komplett serveringstjeneste, hvor smak, sunnhet, variasjon og gode råvarer er satt i system.

Renhold

Vi har fagkompetansen som kreves for å levere renhold i samsvar med dine krav og forventninger. 

Eiendomsservice

Vi har lang erfaring med levering av tjenester til offentlig og privat sektor innen eiendomsmarkedet i Norge.

KONTAKT OSS

Drøftelse – 

0

Discussion – 

0

SJ Norge til topps i kundetilfredshetundersøkelsen med renhold fra Insider Facility Solutions

Effektive og motiverte ansatte 

Som leverandør av renhold er vi godt innforstått med at arbeidsoppgavene skal utføres raskt og effektivt. Spesielt er dette kanskje når man står for renholdet av noe litt annet enn det vanlige – nemlig togvogner.  

Dette var noe Ricke Bakken ble oppmerksom på da hun startet opp som servicemedarbeider for Insider Facility Solutions i 2017. Et par år senere, da noen av hennes venninner også ble ansatt, tenkte Bakken at hun kunne hjelpe de med å stille litt ekstra forberedt de første arbeidsdagene. 

På eget initiativ 

Bakken gikk sammen med kollega Gudrun Sæta for å lage noen videoer som venninnene kunne ha glede av.  

Insider-duoen startet med å se på de forskjellige vaktene som fantes på togene, og hvilke arbeidsoppgaver hver av disse vaktene hadde.  

Det var Rickes påfunn og vi er jo venninner så da bare ble jeg med, forteller Sæta om hennes egen rolle i filmingen av videoene.  

Bakken forteller at hun ønsket å lage noe som klart og tydelig viser hva som skal gjøres når man står for renholdet på togvognene på de to lokasjonene i Trondheim.  

Ricke trekker da spesielt frem viktigheten rundt renholdet av sovevogner. Der er det en spesifikk rekkefølge som burde følges for å være mest mulig effektiv, samtidig som det gjør det lettere å få hjelp av andre kollegaer når det er behov for det.  

Deling av kunnskap 

I begynnelsen var videoene bare ment som et hjelpemiddel for Bakken og Sæta sine nærmeste ansatte i tillegg til den faste opplæringen, men de håper at det er flere som kan dra nytte av videoene.  

Bakken utdyper dette med å forklare at det er svært mye man skal huske på når det kommer til renhold. Selv om vi har faste opplæringsprosedyrer så kan det være vanskelig å huske på alt. Dette kanskje spesielt når man er ny i jobben. 

I stedet for å fortelle, så er det mye enklere å vise det, forteller hun. 

Ut ifra responsen duoen har fått av sine nærmeste kollegaer, så har videoene vært en suksess. Bakken forteller at flere av mottakerne av videoene aktivt bruker dem for å se hvordan de ulike oppgavene skal utføres.  

Det var artig å lage, og vi kunne vise hva jobben går ut på. På den måten kan folk få en forståelse av jobben, forteller Bakken.   

Gode tilbakemeldinger 

Det at Ricke, Gudrun og resten av servicemedarbeiderne i Trondheim står på, og er gode i arbeidet sitt er det ingen tvil om.  

I september ble SJ Norge, hvor Insider Facility Solutions leverer renhold, plassert på topp i den siste kundetilfredshetsundersøkelsen.  

Tags:

InsiderFS

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Flere artikkler