Facility Management

Våre løsninger omfatter alle tjenester som er nødvendige for at en bygning eller et anlegg skal fungere optimalt.

Mat & Drikke

Vi tilbyr en komplett serveringstjeneste, hvor smak, sunnhet, variasjon og gode råvarer er satt i system.

Renhold

Vi har fagkompetansen som kreves for å levere renhold i samsvar med dine krav og forventninger. 

Eiendomsservice

Vi har lang erfaring med levering av tjenester til offentlig og privat sektor innen eiendomsmarkedet i Norge.

KONTAKT OSS

Drøftelse – 

0

Discussion – 

0

Samlingsmøte med NAF og tillitsvalgte

Den 20. februar samlet Norsk Arbeidsmandsforbund (NAF) alle tillitsvalgte fra Insider Facility Solutions til et viktig samlingsmøte på Gardermoen.

Vi var heldige nok å bli invitert til å delta på samlingen. Det var verdifull og lærerik mulighet å få anledning til å møte flere av våre tillitsvalgte ansikt til ansikt.

Under denne samlingen tok vår HR Manager, Lilly Holth, scenen for å presentere den nye organisasjonsstrukturen som tredde i kraft fra og med 1. januar 2024. Med seg hadde hun våre tre nye regionsdirektører, som introduserte seg selv og sine nyopprettede områder.

Våre regionsdirektører

Den 1. januar 2024 trådte våre tre nye regionsdirektører inn i sine stillinger. Ann-Helen Hytten, Frode Myklebust, og Ingar Storholdt er nå regionsdirektører for hver sine respektive områder.

Etter presentasjonene fikk de tillitsvalgte muligheten til å delta aktivt i diskusjoner om det fremtidige partssamarbeidet. Målet var å utforske potensialet for forbedret samarbeid og indentifisere løsninger som kan styrke vårt felles mål om å sikre en effektiv og positiv arbeidskultur.

Flere viktige temaer ble tatt opp og diskutert på en åpen og konstruktiv måte. Gjennom dialog og samarbeid søkte vi å finne en felles forståelse og muligheter for å løse utfordringer som kan oppstå på arbeidsplassen.

Vi er håpefulle om at disse diskusjonene og samarbeidsmulighetene vil føre til gode løsninger, og et enda sterkere samarbeid mellom partene i fremtiden.

Vi ser frem til å fortsette å utvikle det lokale partssamarbeidet, og vi ser frem til å se flere ta verv som tillitsvalgte ute i regionene i løpet av 2024. Dette for å kunne styrke medvirkningen og støtte for våre ansatte på tvers av organisasjonen.

Vi håper å kunne utvide antall tillitsvalgte ute i regionene i løpet av 2024. Vi ser frem til å fortsette å bygge og styrke vårt partsamarbeid!

Tags:

Frida Moen

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Flere artikkler