Facility Management

Våre løsninger omfatter alle tjenester som er nødvendige for at en bygning eller et anlegg skal fungere optimalt.

Mat & Drikke

Vi tilbyr en komplett serveringstjeneste, hvor smak, sunnhet, variasjon og gode råvarer er satt i system.

Renhold

Vi har fagkompetansen som kreves for å levere renhold i samsvar med dine krav og forventninger. 

Eiendomsservice

Vi har lang erfaring med levering av tjenester til offentlig og privat sektor innen eiendomsmarkedet i Norge.

KONTAKT OSS

Drøftelse – 

0

Discussion – 

0

Stålfjæra: –Nå er vi på riktig vei

–Velkommen til Stålfjæra, møter oss i det vi går inn dørene til driftskontoret på Kalbakken i Oslo. Alexander Kollstrøm startet opp som regionsleder for Oslo i juli 2023. Siden da har han jobbet hardt med å få oversikt og orden på vår aller største region.

Region Oslo har ansvaret for over 400 renholdsmedarbeidere som leverer tjenester til flere hundre kunder over hele Østlandet.

Å kalle regionen for Oslo er i den forstand et litt vagt navn på området de dekker. Regionen strekker seg nemlig gjennom Akershus, og opp til Innlandet.

Smil og humor

Kollstrøm forteller at det første han tok tak i da han trådte inn i stillingen, var å ta et steg tilbake fra den hektiske hverdagen på kontoret, og sette fokus på moralen.

–Jeg ønsket å få smil og humor tilbake på kontoret for å vise at dette er et trygt sted å jobbe, sier han.

Og humoren, den har de klart å få tilbake. Det er god stemning blant de ansatte som arbeider her. Selv om det er mye å gjøre, så er det alltids tid til å slå av en liten prat med sidemannen.

For, det er ingen hemmelighet at det er mye som har foregått i regionen de siste årene, noe som har vært en kilde til stress og skapt hektiske hverdager.

–Det har vært 2-3 år med omorganisering, så det har vært mye action her. Men nå er vi på riktig vei, forteller Ewelina Bieniasz om roen som har kommet til kontoret på Kalbakken.

Bieniasz har jobbet i Insider Facility Solutions i snart 16 år. I dag er hun avdelingsleder for avdeling 45 på Stålfjæra, men startet hos oss som renholdsmedarbeider tilbake i 2008.

Hektiske hverdager

Ute i drift er det alltid mye armer og bein, og mange som kommer og går. Dette gjelder spesielt for våre service- og operative ledere.

–Vår kanskje største utfordring er at vi har mye tidskunder i regionen. En operativ leder har fort 50 renholdere i teamet sitt. Dette er utfordrende da operative ledere er vikarer for sine ansatte dersom noen er syke, forteller Kollstrøm.

Videre forteller han at regionen i 2024 skal ha et større fokus på stillingsprosenter hos de ansatte. Han forklarer at på sikt, så er målet å ha mer jobb til de som måtte ønske det.

Tema-tirsdag

Et annet initiativ Kollstrøm har satt i gang, er tema-tirsdager på Stålfjæra.

Her inviteres ansatte fra andre fagområder i Insider Facility Solutions til å komme å holde gjesteforelesninger om diverse temaer de ansatte kan dra nytte av.

Deretter blir deltakerne delt opp i grupper for å løse en gruppeoppgave og diskutere det som har blitt snakket om.

Tidligere har lønn, regnskap og HR vært på besøk for å opplyse om saker og ting, noe som har falt i god smak blant de ansatte på kontoret.

Se hvor i landet vi har kontorer og tilstedeværelse her.

Tags:

Frida Moen

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Flere artikkler