I løpet av mai og juni har kantinemedarbeidere hos Insider Facility Solution deltatt i en liten intern konkurranse hvor de har sendt inn sine beste oppskrifter. Det har vært mange deltakere med flotte bidrag, men vinneren ble Tommy Andersen, som daglig jobber i kantinen hos PST.
Tommy fikk førstepremien med sin brokkolisalat, som er svært populær hos Politiets Sikkerhetstjeneste (PST). Hver uke selges det nesten 50 kilo av denne enkle, men smakfulle sideretten.
–Av og til angrer jeg litt på at jeg kom på denne, ler Tommy.
Avdeligsleder Espen Ringnes forteller at det ble en delt andreplass mellom Carin Brunsell og Betsy Knausen. Carin imponerte med pesto laget av bladene på Skvallerkål, mens Betsy bidro med en spennende sommersalat med eple og muggost.
Hederspris
I tillegg til å utrope vinnerne av konkurransen, ble det også utnevnt en kantine som fortjener litt ekstra oppmerksomhet for sitt gode samarbeid med kundene.
–Vår kantine på PST fortjener en hederspris for sitt fremragende arbeid. De gjør, og fortsetter å gjøre, en fantastisk innsats for kundene. De er også flinke til å produsere god mat og komme opp med nye retter, forteller Ringnes stolt.
Oppskrift på Tommys populære brokkolisalat
Ingredienser:
- Brokkoli
- Tørket aprikos
- Solsikkeolje eller supreme rapsolje
- Honning
- Solsikkekjerner
- Pepper
Fremgangsmåte:
- Rist solsikkekjernene i en stekepanne sammen med litt honning.
- Kutt brokkolien i passe små biter og stek på 175 grader i ca. 30 minutter.
- Bland sammen alle ingrediensene og smak til med pepper og andre ønskede krydder.
0 kommentarer