Facility Management

Våre løsninger omfatter alle tjenester som er nødvendige for at en bygning eller et anlegg skal fungere optimalt.

Mat & Drikke

Vi tilbyr en komplett serveringstjeneste, hvor smak, sunnhet, variasjon og gode råvarer er satt i system.

Renhold

Vi har fagkompetansen som kreves for å levere renhold i samsvar med dine krav og forventninger. 

Eiendomsservice

Vi har lang erfaring med levering av tjenester til offentlig og privat sektor innen eiendomsmarkedet i Norge.

KONTAKT OSS

Drøftelse – 

0

Discussion – 

0

Møt våre driftskontorer i Viken Øst

På kontoret i Råde blir vi møtt av en dedikert gjeng på 14 personer. Avdelingsleder Linda Thøgersen, ønsker oss velkommen med et positivt og smittende humør. Vi får også hilse på noen av de som er service- og operative ledere i regionen.  

På grunn av et pågående kurs arrangert av HR-avdelingen, har ledere fra kontoret på Oppegård også tatt turen til Råde, inkludert lokale verneombud og tillitsvalgte. I tillegg har Insider sitt Hovedverneombud Lene Libakken Hodt, krysset Oslofjorden fra Tønsberg for å være med på opplæringen.  

Dette har gitt oss en unik mulighet til å bli bedre kjent med de ansatte i Follo og Østfold samt en gylden anledning til å lære litt om hvordan driften opererer i Viken-Øst.  

Region Viken-Øst 

Elvegaard startet sin karriere i Insider tilbake i 2018 som kundeansvarlig. Allerede etter et drøyt år i jobben fikk han tilbudet om å bli regionsleder for Viken-Øst, en jobb han i dag stortrives i.  

– Vi har hatt en positiv utvikling i regionen. Vi har økt omsetningen hvert år, og har aldri vært så store som vi er i dag. 2023 var en all-time-high, utrykker Elvegaard stolt.  

Han utdyper at regionen overordnet gjør det veldig bra, og at den år etter år slår sine gamle rekorder. 

– Det er dyktige og pliktoppfyllende avdelingsledere, som igjen har dyktige service- og operative ledere som skal takkes for at vi har de resultatene vi har, sier han.  

Han forteller videre at alt blir fulgt opp som det skal, og at servicelederne i området er spesielt flinke til å ta eget initiativ til saker og ting.  

– De er flinke til å for eksempel ta vikaroppdrag selv i stedet for å finne vikarer. De er også gode på å ta små temp-oppdrag selv. På den måten reduserer vi utgiftene ved å benytte egne ansatte til å uføre jobben, forklarer Elvegaard. 

Råde 

Driftskontoret i Råde, som huser avdelingene 31-Østfold 1 og 32-Østfold 2, er et viktig knutepunkt i regionen. Her er det et solid og godt team, hvorav mange har vært en del av bedriften i årevis og bidrar til kontorets vellykkede drift og trivsel.  

På kontoret er det en livlig atmosfære hvor praten går lett, og det er alltid rom for humor og latter blant de ansatte.

En av de erfarne lederne på dette kontoret er Thøgersen. Hun leder avdeling 32-Østfold, og har mer enn 23 års erfaring fra bransjen.

På kontoret sitter også Vera Gellein-Hansen, som har vært i bedriften siden 2012 og leder avdeling 31-Østfold.

Sammen danner de et sterkt lederteam som sørger for at denne delen av regionen opererer på sitt beste.  

Kontoret består også av et team av service- og operative ledere, som aktivt arbeider for å gjøre disse avdelingene til trivelige og suksessfulle arbeidsmiljøer. I Råde holder også regionsleder for Viken-Øst og Trond Elvegaard, og innkjøper Arild Nilsrud til.

– Relasjon skaper tillit, Så jeg har lagt sjela mi ned i å bli kjent med mine renholdere, forteller serviceleder Aina Storhaugen om sitt samarbeid med de 20 renholderne hun har daglig ansvar for.  

Oppegård 

Den andre delen av region Viken Øst består av Oppegård. Dette kontoret er ledet av den erfarne og dedikerte avdelingslederen Terje Jamessen, som har vært i Insider siden 2002.  

Hans engasjement og kompetanse har vært avgjørende for de gode resultatene avdelingen leverer. 

– Mange av våre ansatte er regelmessig innom kontoret, noe som gjør at de ansatte føler seg inkludert og har tilhørighet til avdelingen, forteller Jamessen.  

Driftskontoret i Follo består av avdelingen 30-Follo. Disse avdelingene står på og tilbyr et omfattende utvalg av tjenester som dekker behovene til våre kunder på en effektiv måte.  

Kontoret består av tre service og operative ledere, og ca. 60 renholdsmedarbeidere og kantinemedarbeidere.

Jamessen forteller at avdelingen har god kontakt og relasjon med sine ansatte, noe som ytterligere bidrar til gode resultater.  

I løpet av høsten 2024 vil avdelingen på Oppegård flytte sitt driftskontor inn i nye lokaler i Ski, sammen med Insider sine datterselskaper Canny Hjemmerenhold og Facilitec. 

Tags:

Frida Moen

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Flere artikkler