Facility Management

Våre løsninger omfatter alle tjenester som er nødvendige for at en bygning eller et anlegg skal fungere optimalt.

Mat & Drikke

Vi tilbyr en komplett serveringstjeneste, hvor smak, sunnhet, variasjon og gode råvarer er satt i system.

Renhold

Vi har fagkompetansen som kreves for å levere renhold i samsvar med dine krav og forventninger. 

Eiendomsservice

Vi har lang erfaring med levering av tjenester til offentlig og privat sektor innen eiendomsmarkedet i Norge.

KONTAKT OSS

Drøftelse – 

0

Discussion – 

0

Tre tiår i Insider Facility Solutions! 

For en drøy måned siden, den første april 2024, hadde vår alles kjære Monica Glasø arbeidet i Insider Facility Solutions i 30 år! Ikke bare var dette en milepæl for Monica, men også en betydningsfull begivenhet for virksomheten som gjennom flere tiår har hatt gleden av å ha en dyktig, lojal og positiv medarbeider.

I 1994 startet Monica sin karriere som kundeansvarlig i det som den gang het Elite Service Partner. Gjennom årene har hun uført mange oppgaver i takt med selskapets vekst og utvikling, inkludert verdifullt salgsarbeid.  

Monica var en nøkkelperson i salgsteamet, som i 2008 sikret Insider Facility Solutions sin største kontrakt noensinne, med Posten Norge. Dette markerte begynnelsen på salg og markedsavdelingen som vi kjenner i dag, og som hun har vært uvurderlig bidragsyter til siden den gang.  

I årenes løp har Monica og teamene hun har vært en del av, hatt en viktig rolle for flere av våre suksesshistorier. Alt fra avtaler med Espira, NorgesGruppen, Varner, UiO, til en rekke andre større og mindre prosjekter. Som et resultat av sin tid og engasjement i bedriften kjenner hun en stor del av våre avtaler, store og små, like godt som sin egen baklomme.  

Gjennom årene har Monica stilt opp og hjulpet mange av våre kunder og ansatte med det de skulle trenge. Som et resultat er det mange som kjenner igjen hennes navn og ansikt innad i bedriften. Kollegaer, som har hatt gleden av å arbeide nært med Monica, vil beskrive henne som stødig og kunnskapsrik med en uvurderlig kunnskap om salg og suksess.  

– Monica har alltid stilt opp for avdelingene når det har vært behov for bistand i salgsarbeidet eller oppfølging av kunder. Hun har alltid vært og er fortsatt en verdifull støttespiller til driften og sine kolleger i Salg & Marked, forteller Odd Kristian Pedersen, direktør for Key Account i Insider Facility Solutions. 

Vi takker Monica for hennes mangeårige dedikasjon og bidrag til Insider Facility Solutions. Vi ser også frem til å fortsette og dra nytte av hennes ekspertise, lidenskap og gode humør i tiden fremover.   

Tags:

Frida Moen

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Flere artikkler