Facility Management

Våre løsninger omfatter alle tjenester som er nødvendige for at en bygning eller et anlegg skal fungere optimalt.

Mat & Drikke

Vi tilbyr en komplett serveringstjeneste, hvor smak, sunnhet, variasjon og gode råvarer er satt i system.

Renhold

Vi har fagkompetansen som kreves for å levere renhold i samsvar med dine krav og forventninger. 

Eiendomsservice

Vi har lang erfaring med levering av tjenester til offentlig og privat sektor innen eiendomsmarkedet i Norge.

KONTAKT OSS

Drøftelse – 

0

Discussion – 

0

Vi vant, vi vant…

Heder og ære på årets Holmenkollstafett!

Holmenkollstafetten er en stafett som arrangeres i Oslo hvert år – siden 1923. Med tiden har stafetten utviklet seg til å bli en stor begivenhet for bedrifter, og i år stilte Insider Facility Solutions for første gang opp med sitt eget lag.

Startskuddet for laget ‘Insider Crew’ gikk kl. 16:15 lørdag 4 mai på ettermiddag. I den sterke sola, tidlige sommervarmen og t-bane kaos kjempet laget seg i mål.

Insider Crew løp inn på tiden 1:44:42, noe som var over all forventning! Alle var fornøyde med tiden, men er også enige om at til neste år skal tiden kuttes ned med en god del minutter.

De ulike tappene ble løpt inn på gode tider! Spesielt Amar og Herman imponerte med sine tider, da de begge starter hardt ut og hadde flere sammenhengende etapper.

Insider Facility Solutions sitt lag på stafetten bestod av; Bjørn Lauksund, Telma Rut Sørum, Herman Lund Nordli, Hege Wilsbeck, Ståle Mostveit, Marcelle Mauritzson, Frida Kaarbø Moen og Ida Marie Aanansen. Amar Wahid Al-Khafaji og Tove Oppberget deltok også på løpet, men er dessverre ikke med på bildet.

Alle lag skal til sammen løpe 15 etapper av forskjellig vanskelighetsgrad og lengde. Etter litt frafall av etappeløpere var det et par stykker som sa ja til å ta på seg noen ekstra kilometer – noe alle er veldig takknemlige for.

En stor takk til heiagjengen fra Insider som trosset kaoset i Oslo sentrum for å støtte løperne, og som gratulerte alle med vel gjennomført stafett inne på Bislett stadion.

Les mer om Holmenkollstafetten sin historie her.

Tags:

Frida Moen

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Flere artikkler